חדשות הסנדוויץ

כריכים מהשמיים?

 

חברת מזן אוסטרלית החליטה להיות מקורית, וחלק מקטע, היא החילקה כריכים באמצעות זריקתם מהשמיים, האם זה הגיוני, המיזם הזה הינו מיזם קולינרי בו הוחלט לזרוק סנדווצים מגגות בעזרת מצנחים, הם ראות זו היתה הצלחה לא קטנה, המונים רדפו לתפוס את הכריכים, הם פרסמו בעמוד הפייסבוק שלהם על המיזם ורבים החליטו להגיעה, חברה עצמה סימנה הצלחה וגרמה ללא מעטים בכל העולם לדבר על המיזם הקולינרי המקורי , בקטע הוידאו מציגים את גשם הסנדוויצים את כל העמולה מסביב.

אוכל טבעוני - טרנד או דרך חיים?

 

בכתבה שהתפרסמה באתר מאקו, פורסמה, כתבה מעניינת ששי אביבי אחרי בת זוגתו, ושני ילדהים הצטרפו לקבוצת אתגר 22 בהם כל חברי הקבוצה משתפים מאכנלים ותבשילים טבעוניים ועוזרים אחדג לשני להתמודד, בקבוצות משתתפים תזונאים ואנשי מקצוע שעוזרים לכם בצעדים ראשונים של אבעונות, אנחנו מאינים באוכל בריא ולכן מציעים לכם את מנת הבריאות שלנו, סלט בריאות, אבל בקרות מאוד יעלה טפריט של כריכים טבעוניים, בנתיים תהנו מכל מיני הצעות של מתכונים לכריכים טבעוניים .

אז כולם הפכו לטבעונים, כך מסופר ברוב אתרי החדשות החזקים, ויש גם אין ספור של קבוצות פייסבוק שנפתחות ועושים טבעונות משותפת עם שאר חברי הקבוצה למשך 22 ימים, אתגר 22 זה נקרא, האם הדור הצעיר הבין שאוכל טבעוני, לא חלבי ולא בשרי, טבעוני אורגני זו התזונה תתן לנו להרגיש טוב יותר, ערניים יותר, ובריאים יותר,
 
משפחת אביבי עושים טבעונות ביחד
 

חברי הכנסת מספרים על הסנדוויצים בביקור בפולין

 

ברוב המקרים שמדברים על כריכים או על סנדוויצים באתרי החדשות השונים, בשונה מכתבה זו, תמיד מספרים על השידרוגים ועל התפתחות התחום בצורה שלא תאמן, באתר כיכר השבת, שזהו אתר חדשון למגזר הדתי, התלונן אחד מחברי הכנסת, זאב, על היחס הירוד שקיבלו לאורך כל זמן השהייה בפולין, והדגיש, כי אכלו ברוב היום סנדוויצים במקום אוכל, שלא היו להם תנאים לאורך כל הזמן בו היו בביקור במחנות ההשמדה בפולין לזכר השואה עם ציון יום השועה הבנלאומי, זאת מהסיבה הברורה שהסנדוויצים לא סופקו ע"י חברתנו שמתמחה בכריכים איכותיים שמשלבים חוויה לאוכך כל הארוחה של הסנדוויצים אותם אנו מציעים, לפי מה שמסופר בכתבת החדשות, ככל הנראה שהכריכים היו קרים ולא טריים, אצלנו מעבר לוחחיה ונהנה מכל ביס, לא תוכלו להגיע למסקנה אחרת כמו שהגיע חברי הכנסת בכתבה זו מאתר החדשות

מגיע להם את הטוב ביותר סנדוויצים לבית הספר

 
כריך קוראסון
 
מכתבה מעניינת של אתר YNET אוכל, מדובר על עולם חדש רגע לפני החזרה ללימודים יש טיפים ודברים חדשים איך למה וכמה לגוון בכריכי הבוקר לילדים.

בכתבה יש כמה טיפים וכמה מתכונים של כריכים הכי קלים וכמובן טעימים להכנה, למשל השף, גולן גורפינקל שהוא שף של מסעדת דלל חושב שישנה חשיבות רבה בגיוון הסנדוויצים של בית הספר וכמובן לתת לילד זכות בחירה מה הוא רוצה לאכול כל יום בבית הספר, שהפסקת האוכל בבית הספר תהיה קצת יותר יעילה ומעניינת.
הוא גם מספר על זה שהוא בעצמו מכין לביתו את הסנדוויץ של הבוקר, וזה מאוד חשוב שהילדים יראו ויטעמו טעמים חדשים בכל פעם, שיראו מה הם אוהבים יותר ומה פחות,
השף מציע ארוחות יותר מעניינות לילדים, למשל (כמו בתמונה) קוראסון עם חביתה וסלמון

המלצת השף" למשל בחצילים מטוגנים, אפשר להכין אותם ערב לפני, לספוג את השמן ובבוקר אין התעסקות בלהכין את החציל עצמו,

השף נותן גם מתכונים קלים ובריאים להכנה, כנסו לכתבה המקורית מאתר Ynet


 

כריכים לכבוד חזרה ללימודים

כתבה מחדשות עכבר העיר, איך חוזרים ללימודים בכיף ומה מבשלים לכריכים של שנת 2013 בבתי הספר

פאולין ומאיר מכינים סנדוויצים שונים, זה כבר לא פיתה עם שוקולד, זה הרבה מעבר, השילוב של מאיר ופאולינה, הולידו 

מתכונים מיוחדים לכבוד החזרה ללימודים והם ממש מצליחים, עם תפריט יותר בריאותי יותר מזין, משהו שיועיל לילדים להתרכז בזמן הלימודים בין שיעור לשיעור, יש הפסקת אוכל בשעה עשר בבוקר, שמחייב אותם לאכול, אבל חשוב גם שיהנו מהאוכל 


לכתבה המקורית מאתר "עכבר העיר" לחצו כאן



 _________________________________________________________________________________________________